MIJN BOEK

HIJ GROEIT OP MET DE KEIHARDE WETTEN VAN DE STRAAT EN WORDT EEN WERELDWIJDE SUPERSTER MET EEN SOCIALE MISSIE

My live story?
Read my book

‘Bijna 25 jaar heb ik de wereld laten zien wat er mogelijk is met een bal. In mijn boek laat ik ook die andere kant van mijn wereld zien. Een jongetje op weg naar de top dat moest overleven. Het was een bijzondere maar geen gemakkelijke weg. De lessen die ik geleerd heb deel ik in mijn boek. Het was een zwaar en emotioneel proces, de totstandkoming van dit boek, maar ik ben ongelooflijk trots op het resultaat’
Edward van Gils

In een aangrijpend verhaal lezen wij hoe Edward verlaten wordt door zijn moeder en zelf moet zien te dealen met de keiharde wetten van de straat. Door het uiteindelijk maken van de juiste keuzes weet hij zijn pijnlijke verleden en de criminaliteit achter zich te laten en bereikt hij de absolute wereldtop.
In het filmpje licht Edward een tipje van de sluier op en weet u direct waarom u dit boek wilt lezen.

  • Het beste cadeau voor de feestdagen, The Godfather of Street Football Speaks! Of de unieke Godfather Package met een schokkend extra digitaal hoofdstuk en een meet & greet met Edward, bestel hier, knop.
Video afspelen

Edward is the one and only Godfather of Street Football

‘Edward is a great personlaity and a wonderfully humble person who is giving young people something amazing, and I’m proud to be part of that’.

Ronaldinho de Assis Moreira, European and world football player of the year 2004/2005

Het e-book ‘The Godfather of Street Football’ heb je al voor slechts € 11,99

‘Bijna 25 jaar heb ik de wereld laten zien wat er mogelijk is met een bal. In mijn boek laat ik ook die andere kant van mijn wereld zien. Een jongetje op weg naar de top dat moest overleven. Een bijzondere maar geen gemakkelijke weg. De lessen die ik geleerd heb deel ik graag. Het was een zwaar en emotioneel proces, dit boek, maar ik ben ongelooflijk trots op het resultaat’
Edward van Gils

In een aangrijpend verhaal lezen wij hoe Edward verlaten wordt door zijn moeder en zelf moet zien te dealen met de keiharde wetten van de straat. Door het uiteindelijk maken van de juiste keuzes weet hij zijn pijnlijke verleden en de criminaliteit achter zich te laten en bereikt hij de absolute wereldtop.

The Godfather of Street Football speaks!

Verlaten door zijn moeder moet Edward zien te dealen met de wetten van de straat. Door het uiteindelijk maken van de juiste keuzes weet hij zijn pijnlijke verleden en de criminaliteit achter zich te laten en bereikt hij de absolute wereldtop.

Bestel nu voor slechts € 21,99 op deze website en ontvang een door Edward persoonlijk gesigneerd exemplaar met het schokkende en meeslepende levensverhaal van een straatschoffie uit Koog aan de Zaan dat de wereldtop bereikt. De scene gaf hem de eretitel Godfather en Ronaldinho kroonde hem persoonlijk tot aanvoerder van zijn Globe Street Team.

Tijdelijke gelimiteerde aanbieding: ‘The Godfather Package’

  • Geldig tot 15 december
  • Geen beter cadeau voor de feestdagen
  • Verras familie, vrienden of jezelf en bestel voor 15 december voor slechts € 24,95 The Godfather Package en je ontvangt;
  • Een door Edward persoonlijk gesigneerd exemplaar van zijn schokkende en meeslepende verhaal, The Godfather of Street Football Speaks!
  • Digitaal een extra hoofdstuk dat te heftig bevonden werd voor het boek
  • Een uitnodiging voor een meet & greet met Edward